Zoekmachine optimalisatie

Uw website is uw visite kaartje en met al uw diensten en producten wilt u zich natuurlijk goed presenteren en onderscheiden van uw concurrenten. Maar met alleen een website bent u helaas nog niet klaar. Een website laten maken is stap 1, maar u wilt met uw website natuurlijk ook gevonden worden in de zoekmachines.

Richt u zich dan ook op nieuwe bezoekers via het internet dan is het belangrijk uw site goed vindbaar te maken voor verschillende zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing. Dit noemt men ook wel website zoekmachine optimalisatie.

Bij het ontwikkelen van uw website houdt WEB XL al rekening met een aantal belangrijke zaken die tellen voor de zoekmachine. Uw website wordt voorzien van tekst en afbeeldingen en  hier is het al belangrijk dat al uw pagina’s met alle bestanden snel laden. Een veel gemaakte fout is dat afbeeldingen in een te groot bestandsformaat worden geplaatst. Dit zorgt veelal voor vertraging met het laden van pagina’s en hierdoor haakt de bezoeker snel af.

WEB XL zorgt voor geoptimaliseerde pagina’s met de juiste afbeeldingen en tekst zodat uw website in ieder geval goed en snel laadt. Hier houdt uw bezoeker maar ook Google nu eenmaal van.

Hiernaast zorgen wij voor de beste en snelste hosting die past bij uw site zodat uw website snel genoeg zal laden en zijn wij gegarandeerd nooit offline!

Website indeling

Een andere belangrijke factor bij website optimalisatie is de indeling van de gehele website. Uw website moet logisch ingedeeld zijn met een goede navigatie over de gehele site. Bij de website ontwikkeling houden wij hier rekening mee en zorgen wij voor een goede site indeling. Tevens zorgen wij voor een goede site index via een sitemap.

Meer informatie over de sitemap vindt u hier 

Website indeling web xl

Beschrijving van uw website en pagina’s

Uw website bestaat in de meeste gevallen uit een aantal verschillende pagina’s en worden deze ook per pagina getoond in bijvoorbeeld Google.

Aan de hand van de content op elke pagina is het dan ook belangrijk een zogenaamde beschrijving mee te geven per pagina zodat de zoekmachine onderscheid kan maken en kan weergeven wat elke pagina inhoudt.

De beschrijving van elke pagina beheren wij via zogenaamde in te stellen metatags. Deze tags bestaan uit een titel en beschrijving van de pagina. Standaard stellen wij deze graag voor u in, maar wilt u deze geoptimaliseerd hebben vraag dan naar onze voorwaarden.

De juiste zoekwoorden

Afhankelijk van uw branche is het belangrijk om te weten met welke woorden uw bezoekers en mogelijk potentiële klanten zoeken in de zoekmachine. Deze zoekwoorden meten wij graag voor u uit.

In dit traject is het belangrijk al uw teksten van de juiste zoekwoorden te voorzien zodat u goed kans maakt om ook gevonden te worden op allerlei relevante zoekwoorden. Aan de hand van onze lijst raden wij u een aantal woorden aan die u goed kunt gebruiken in verschillende tekst verdeeld over uw website.

Wat kan WEB XL voor u betekenen?

Standaard leveren wij uw site af met de juiste indeling en navigatie,een optimale laadsnelheid en standaard metatags voor alle pagina beschrijvingen. Wilt u zich echter onderscheiden van uw concurrenten dan denkt WEB XL graag alles voor u uit om uw website beter vindbaar te maken via ons zoekmachine optimalisatie plan.

In dit traject komen er een aantal zaken naar voren die wij u graag toelichten. Naast de juiste zoekwoorden zijn er ook externe zaken die naar voren zullen komen zoals linkbuilding en natuurlijk het juist inzetten en beheren van verschillende Social Media kanalen zoals Facebook en Twitter.

WEB XL helpt u graag om uw website zo goed mogelijk te laten scoren in Google en in alle andere zoekmachines!