Is jouw website wel mobiel vriendelijk?

Website Mobiel Vriendelijk WEB XL

Is jouw website wel mobiel vriendelijk? Wij leggen uit hoe!

Veel bedrijven hebben al een website maar is er altijd plaats voor verbetering en zeker met de nieuwste vereisten namelijk het mobiel maken van je website. Google, de meest gebruikte zoekmachine in de wereld, kijkt ook of je website hier aan voldoet maar zijn er ook heel veel meer voordelen met een mobiel responsive site.

De websites die je tegenwoordig ziet passen zich schitterend aan op elk mobiel device zoals tablets en smartphones. Hiervoor zijn op de achtergrond natuurlijk settings nodig en verschillende soorten afbeeldingsformaten. WordPress handelt dit eenvoudig af via responisve settings of kan je soms een afbeelding zoals een logo in verschillende formaten uploaden.

 

Mobiel responisve

 

Tegenwoordig kan je dan ook steeds makkelijk met je mobiel op websites informatie en diensten vinden. Wil je gebruik maken van een dienst op een website dan kan je vaak eenvoudig formulieren via de mobiel invullen en krijg je de informatie terug via mail of over de post. Ook kan je vaak op dezelfde pagina direct bellen en is het contact snel gelegd. Verkopers streven er naar om juist dat klantencontact snel te leggen zodat men de klant kan overtuigen en met deze tools op een website is er snelle communicatie mogelijk.

Scoren in de zoekmachine

Iedereen wilt natuurlijk ook goed gevonden worden in de zoekmachine’s, tenslotte kijk je ook niet op pagina 39 of 54 voor een dienst of product online. Het eerste voordeel met een mobiele site is dus al bekend en krijg je ook nog eens bonuspunten van Google als je website mobiel is.

Heb je als bedrijf een website die nog niet mobiel is dan kan WEB XL hiervoor zorgen. Echter wegen de kosten op tegen de baten? Dit is afhankelijk van hoe de website is gebouwd. Is de website namelijk verouderd kan het zo zijn dat wij deze moeten omzetten en er veel tijd zit in het programeren. Een andere oplossing is de website omzetten naar bijvoorbeeld WordPress.

Is het verstandig om dan over te gaan naar een mobiele website? Jazeker, wacht dan ook niet te lang en helpen wij hier graag aan mee.

Neem contact op voor meer informatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*