Website Laten Maken

Bij Web XL gevestigd in Hilversum kunt u eenvoudig en snel een WordPress website laten maken die aan alle standaarden voldoet van deze tijd.

Of u nu opzoek bent naar een eenvoudige website of bijvoorbeeld een modern webdesign met flitsende sliders, bij Web XL bieden wij voor iedereen een totaaloplossing die past bij elke branche en onderneming en ook nog eens mobiel responsive.

Tevens heeft u met onze WordPress basis website van 347 euro genoeg mogelijkheden om uw bedrijf professioneel te tonen op het internet en de mogelijkheid om in contact te komen met uw klanten middels een reactieformulier. Zo bent u ten alle tijden altijd bereikbaar voor u klanten.

Responsive Website Laten Maken

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone en/of tablet en wilt u dat uw website hier natuurlijk ook goed zichtbaar op is. Standaard maken wij een responsive website design voor uw bedrijf zodat u geen klanten hoeft mis te lopen die u proberen te benaderen via hun mobiele device. Een mobiel responsive website betekent dan ook dat deze op elke smartphone en tablet goed zichtbaar is en makkelijk navigeert op elk toestel.

Wilt u meer weten over responsive webdesign?
Kijk dan op de website van Wikipedia voor meer informatie!

WILT U EEN WEBSITE LATEN MAKEN DOOR WEB XL?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte zonder kleine lettertjes!

Webdesign op maat

Uw webdesign in uw gewenste huisstijl laten maken is voor ons geen enkel probleem. Wij brengen van te voren in kaart hoe wij u website maken.

U geeft van te voren aan of u specifieke wensen heeft waaronder de opzet, kleuren en het logo dat u wenst. Na het aanleveren van alle benodigdheden voor uw nieuwe website gaan wij aan de slag. Heeft u nog nooit een website gehad dan kunnen wij hierin ondersteunen en heeft u vast voorbeelden zoals uw visitekaartje, foto’s van uw bedrijf of een brochure.

WordPress website laten maken

Wij vinden het belangrijk dat u een website ook zelf kunt bedienen. Ook uw bezoekers houden van veranderingen, nieuwe acties en relevant nieuws op de website. Vergelijk uw website dan ook met een winkel met een etalage, de voorkant oftewel homepagina van een website, en binnen de producten en inrichting, ofwel de overige pagina’s en/of producten en diensten op een website. Net als dat men tijdig een winkel voorziet van veranderingen is het dus net zo belangrijk de website tijdig aan te passen. Zo is uw klant op de hoogte van uw bestaan en van de nieuwste zaken, het laatste nieuws, uw producten en diensten.

Om uw website zo makkelijk mogelijk zelf te kunnen bedienen krijgt u na het opleveren van uw website een CMS, ofwel Custom Managment System, bij uw website geleverd. Hierin kunt u middels een inlog voor het Dashboard een aantal voor ingestelde zaken van uw website bedienen zoals het aanmaken van nieuwe webpagina’s en het plaatsen van het laatste nieuws. Bent u bekend met het CMS dan bepaald u wat u zelf wilt en kunt beheren. Bent u er niet bekent mee of heeft u hier geen tijd voor dan nemen wij dit graag voor u uit handen.

Bij WEB XL leveren wij een complete WordPress website voor u op met alle benodigdheden om een goede website te presenteren. WordPress biedt veel gebruiksgemak en zijn velen u al voorgegaan.

Waarom u kiest voor WEB XL

  • Webdesign op maat
  • Binnen een week aan de slag
  • Scherpe & betaalbare prijzen
  • Alles onder 1-dak
  • persoonlijke service
  • Onderhoudsmogelijkheden en support
  • Altijd bereikbaar

Aan de slag met uw website

U heeft uw nieuwe website laten maken en is deze door WEB XL opgeleverd en online gezet. U wilt natuurlijk zoveel mogelijk websitebezoekers en wilt u ook goed zichtbaar zijn. Na het opleveren van de website begint het echte werk dan ook pas voor u.

Tijdens het ontwikkelen van uw website helpen wij u  met het plaatsen van de juiste content en afbeeldingen, een goede navigatie, contactformulier en Social Media buttons. Staat uw site eenmaal online dan kunnen wij u nog verder op weg helpen door uw website nog beter vindbaar te maken.

Voor, tijdens en na uw project bepaalt u zelf in hoeverre WEB XL hierin kan ondersteunen. Zo kunnen wij uw website aanmelden op veel externe websites via linkbuilding, content uitbreiden met de juiste zoekwoorden en elke pagina optimaliseren voor een goede ranking in de verschillende zoekmachines.

Voor een goede start kunt u zelf al gelijk aan de slag met onze Social Media tips en het schrijven van nieuwsartikelen die u zelf of door ons kunt laten plaatsen op uw website.