Website Laten Maken XL Hilversum

Website Laten Maken XL Hilversum

WEB XL

Welkom op de website van Website Laten Maken XL, oftewel WEB XL Hilversum.

Bij ons kunt u terecht voor al uw website zaken zoals het ontwikkelen van een nieuwe website maar ook het onderhoud kunnen wij voor u verzorgen.
Naast het website ontwikkeling kunnen wij ook uw hosting verzorgen en alles wat verder bij een website komt kijken.

WEB XL komt voort uit iMediaStars en richt zich vooral op kleine ondernemingen en particulieren die zich op het internet willen tonen. Een website hoeft niet altijd kostbaar te zijn en bieden wij daarom ook standaard websites in bijvoorbeeld WordPress met een standaard aantal functies zodat u snel en duidelijk zichtbaar bent voor uw klanten of voor andere zaken.

Via artikelen die u vindt onder nieuws zullen wij op korte termijn verschillende onderdelen van WordPress uitleggen en wat er komt kijken bij een nieuwe website.
Houd dan ook deze website in de gaten. U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten zoals app ontwikkeling en design.

Mocht u ondertussen meer informatie willen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*