Professionele Webhosting van WEBXL

Laat u een website ontwikkelen bij WEB XL dan bieden wij de mogelijkheid uw domeinnaam en hosting voor uw website te verzorgen.

Als klant van WEBXL betaalt u 5 euro per maand voor uw website hosting. U heeft hiervoor een eigen domeinnaam en professionele webhosting. De kosten die wij hanteren voor webhosting en het domein gelden voor minimaal 1 jaar en worden vooruit betaald zodra de website online staat.

Webhosting prijzen gelden alleen voor klanten die een website laten maken door WEB XL

Na installatie van de website heeft u toegang tot het CMS en kunt u bepaalde elementen zelf beheren en onderhouden. Kiest u er echter voor om dit uit handen te geven bekijk dan onze service en onderhoudsmogelijkheden.

Prijzen webhosting

Bij WEB XL hanteren wij een standaard webhosting van 5 euro per maand die voor onze basic websites genoeg biedt zodat u ten alle tijden met uw website bereikbaar bent. Hiernaast is uw email ook geregeld via onze webhosting en krijgt u de mogelijkheid over meerdere email adressen.

Mocht blijken dat u meer ruimte nodig heeft dan kunt u gebruik maken van onze ruimere server met meerdere uitgebreidere opties.

Basic Hosting
5 euro p/m
2GB Schijfruimte
25GB Dataverkeer
.nl of .com domeinnaam
5 email accounts
MySQL Database
1 ftp account
Wordpress
Instelbaar spamfilter
 
 
 
 
Full Hosting
10 euro p/m
7.5GB Schijfruimte
Onbeperkt Dataverkeer (Fair Use)
.nl of .com domeinnaam
onbeperkt email accounts
MySQL Database
meerdere ftp accounts
Wordpress
Instelbaar spamfilter
Back-ups
 
 
 

Eigen webhosting

Mocht u al gebruik maken van een eigen webhosting is dit geen enkel probleem. Wij kunnen uw website ontwikkelen op uw eigen server en bent u niet verplicht uw website bij ons te hosten. Zorg dan wel dat u genoeg serverruimte heeft en uw server aan alle standaarden voldoet zodat uw website zonder problemen kan blijven draaien.

Heeft u alleen een domeinnaam ergens anders ondergebracht dan kunnen wij deze verhuizen voor u naar onze eigen webhosting. Om het overzicht goed te bewaren raden wij aan zowel domein als hosting bij een partij onder te brengen.

Ook is het mogelijk service te verlenen vanaf uw eigen server. U hoeft dan niks te doen en kunnen wij met de juiste inloggegevens uw website onderhouden en tijdig updaten. Het maken van een back-up is ook geen enkel probleem.