Professionele Webhosting van WEBXL

Laat je een website ontwikkelen bij WEB XL dan biedt WEB XL de mogelijkheid de domeinnaam en hosting voor jouw website te verzorgen.

Als klant van WEBXL betaal je maar 5 euro per maand voor  WordPress website hosting. Je hebt hiervoor een eigen domeinnaam en professionele webhosting. De kosten die wij hanteren voor webhosting en het domein gelden voor minimaal 1 jaar en worden vooruit betaald zodra de website online staat.

Webhosting prijzen gelden alleen voor klanten die een website laten maken door WEB XL

Na installatie van de website heb je toegang tot het CMS en kan je bepaalde elementen zelf beheren en onderhouden. Kies je er echter voor om dit uit handen te geven bekijk dan onze service en onderhoudsmogelijkheden.

Prijzen webhosting

Bij WEB XL hanteren wij een standaard webhosting van 5 euro per maand die voor onze basic websites genoeg biedt zodat je ten alle tijden met jouw website bereikbaar bent. Hiernaast is email ook geregeld via onze webhosting en krijg je de mogelijkheid over meerdere email adressen.

Mocht blijken dat je meer ruimte nodig heeft dan kan je gebruik maken van onze ruimere server met meerdere uitgebreidere opties.

Basic Hosting
5 euro p/m
2GB Schijfruimte
25GB Dataverkeer
.nl of .com domeinnaam
5 email accounts
MySQL Database
1 ftp account
Wordpress
Instelbaar spamfilter
 
 
 
 
Full Hosting
10 euro p/m
7.5GB Schijfruimte
Onbeperkt Dataverkeer (Fair Use)
.nl of .com domeinnaam
onbeperkt email accounts
MySQL Database
meerdere ftp accounts
Wordpress
Instelbaar spamfilter
Back-ups
 
 
 

Zelf webhosting regelen

Mocht je al gebruik maken van een eigen webhosting is dit geen enkel probleem. Wij kunnen de website ontwikkelen en op een eigen server plaatsen en ben je niet verplicht de website bij ons te hosten. Zorg dan wel dat er genoeg serverruimte beschikbaar is en de server aan alle standaarden voldoet zodat de website zonder problemen kan blijven draaien.

Heb je enkel een domeinnaam ergens anders ondergebracht dan kunnen wij deze verhuizen voor je naar onze eigen webhosting. Om het overzicht goed te bewaren raden wij aan zowel domein als hosting bij een partij onder te brengen.

Ook is het mogelijk service te verlenen vanaf de eigen server. Je hoeft dan niks te doen en kunnen wij met de juiste inloggegevens de website onderhouden en tijdig updaten. Het maken van een back-up is ook geen enkel probleem.