SSL Certificaat aanvragen

Tegenwoordig is het (bijna) verplicht om een SSL certificaat te hebben op je website en geeft Google websites zelfs een betere ranking als deze SSL beveiligd zijn. Hiernaast wil je als website eigenaar natuurlijk ook dat bezoekers veilig jouw website kunnen bezoeken en gegevens kunnen versturen. Voor website bezoekers geeft een beveiligde website ook meer vertrouwen en wordt er ook steeds meer aangeraden geen zaken te doen met onbeveiligde websites, zeker als het om betalingen gaat. Wil je dan ook een SSL certificaat aanvragen neem dan contact met ons op.

SSL certificaat aanvragen

SSL Certificaat aanvragen

Bij WEB XL hebben we verschillende SSL certificaten en kunnen wij deze voor je installeren en beheren. Zo kun je gebruik maken van een gratis SSL certificaat via Let’s Encrypt of kunnen wij een standaard SSL certificaat installeren van Comodo. Met deze SSL beveiliging worden bedrijfsgegevens gecontroleerd en is deze herkenbaar aan het slotje in de browser.

Voor grote en uitgebreide webshops, banken en commerciële websites raden wij een uitgebreide SSL validatie aan. Onze Comodo EV certificaten hebben een extra beveilingsoptie en zie je via de browserbalk een extra groene balk met de bedrijfsgegevens. Een groene balk met bedrijfsgegevens en slotje geeft meer vertrouwen wat zal leiden tot meer omzet.

. SSL certificaat installeren

SSL-Certificaat Let's Encrypt
Gratis
Gratis SSL certificaat voor websites gehost door WEB XL voor een domeinnaam, inclusief 'www' subdomein.
SSL-Certificaat Comodo Postive SSL
Op aanvraag
Comodo Postive SSL certificaat voor een domeinnaam, inclusief 'www' subdomein.
SSL-Certificaat Comodo EV SSL
Op aanvraag
Comodo EV certificaat voor een domeinnaam, inclusief 'www' subdomein.