Over ons

WEB XL, ofwel Website laten Maken XL, is onderdeel van het bedrijf iMediaStars te Hilversum. Met jarenlange ervaring in het realiseren van website projecten en applicaties is hiernaast de vraag vanuit het MKB voor kleinere en eenvoudigere websites nog steeds ruim aanwezig.

Om aan de vraag te voldoen van eenvoudige en goedkope websites, vooral voor het MKB hebben wij daarom WEB XL opgezet. Wij hanteren geen andere werkwijze of service, maar worden projecten onderverdeeld naar aanleiding van alle wensen en eisen die men stelt aan een website project.

Wat WEB XL voor u kan betekenen

Bij WEB XL beschikken wij over ervaren webdesigners en developers. Of u nu gebruik wilt maken van onze basic website optie of van onze uitgebreide website mogelijkheden, wij bieden voor u altijd een compleet product.

Middels uw aanvraag bespreken we de mogelijkheden voor uw website. Tevens zullen wij met onze ervaring bekijken wat voor soort website het beste bij uw bedrijf aansluit en welke extra functies kunnen worden ingebouwd. Na het bepalen van de vormgeving en alle wensen doen wij u graag een passend voorstel.

Overige diensten WEB XL

Naast website ontwikkeling, onderhoud en hosting kunt u bij ons ook terecht voor app ontwikkeling en design. Wilt u dan ook een app laten maken voor uw bedrijf neem dan contact met ons op.

Wij leggen u graag uit wat wij verder voor u kunnen betekenen.