App Laten Maken

Steeds meer bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben naast een eigen website en Social Media kanalen een app laten maken. Een applicatie is een kostbaar process en wilt u als ondernemer natuurlijk ook dat dit iets oplevert.

Met onze app mogelijkheden bieden wij voor elke branche een oplossing en heeft u al vanaf 39,95 euro per maand een betaalbare iPhone en Android app.

Waarom een App Laten Maken?

Als bedrijf biedt u waarschijnlijk uw diensten en producten al aan via een website en Social Media. U bent zichtbaar en u wordt gevonden via het internet. Hiernaast wilt u op nog meer plekken zichtbaar zijn en uw doelgroep nog beter bedienen.

Een eigen app moet natuurlijk meer zijn dan alleen een copy van uw website en is het daarom belangrijk extra mogelijkheden aan te bieden die men niet via andere kanalen kan bereiken. Belangrijk is daarom om te meten of er behoefte aan een app is. Meten is tenslotte weten.

App Laten Maken

Custom App Design

De mogelijkheden in een custom app zijn eindeloos en vertalen wij uw ideeën en wensen graag naar een app design en ontwerp. In een eerste opzet bepalen wij graag een richtprijs en komen wij tot een goedgekeurd voorstel dan volgt er een ontwerp fase.
In de ontwerpfase volgt er een app demo waarin u aanpassingen kan aangeven om zo tot een compleet design te komen. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag met het programmeren van de app.

Complete App oplossingen

Naast maatwerk bieden wij ook complete app oplossingen met voorontwikkelde app functies. Het verschil met een custom app is dat deze functies al bestaan en gerpogrammeerd zijn. Omdat hier geen programmeertijd meer nodig is is deze app oplossing aanzienlijk goedkoper en betaalt u maandelijks slechts 47 euro.
Hiernaast wordt uw eigen app geleverd met een eigen CMS, Custom Managment System, waarin u zelf eenvoudig wijzigingen kunt doen. Deze app soort leent zich uitstekend voor festivals, winkels, kapperszaken, kleine ondernemingen en restaurants.

Onze App functies op een rij

  • Sparen via de app via een spaarkaart
  • Direct contact via ‘direct call’ of email
  • Uitgebreide foto galerij
  • Bestellen en reserveren via de app
  • Uitgebreide locatie gegevens via Google Maps
  • Uitgebreide evenementen kalender
  • Responsive website koppelingen
  • Onbeperkt push berichten versturen naar gebruikers
  • Geofencing opties…en nog heel veel meer

iPhone Android App design en ontwikkeling

Laat ons uw app maken

Wij ontwikkelen natuurlijk graag een app voor uw bedrijf maar doen wij nog heel veel meer dan alleen de ontwikkeling. Na het online aanbieden van de app in de verschillende App Stores zoals Google Play en iTunes is de volgende stap uw marketing.

U wilt natuurlijk ook dat uw klanten uw app gaan gebruiken en daarom helpen wij u graag met het goed in de markt zetten van uw applicatie. Wij bieden naast ons advies promotiemateriaal en helpen wij u graag om de bekendheid van uw applicatie te vergroten via Social Media en uw website.

Verder kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor support en vragen.