Webdesigner Hilversum

U heeft een onderneming en bent opzoek naar een webdesigner Hilversum die een betaalbare website voor u kunt maken. WEB XL heeft jarenlang ervaring in het bouwen van websites en staat onze webdesigner graag voor u klaar om u te voorzien van een complete professionele website.

Bij het ontwikkelen en designen van een website komen natuurlijk een hoop zaken kijken zoals de hosting, vormgeving, technische zaken maar ook bijvoorbeeld de tekstindeling voor de zoekmachines.

Met de ruime ervaring van onze webdesigner Hilversum wordt u met al deze zaken goed geholpen. Niet alleen het ontwerp telt maar kijken wij naar het hele plaatje van de website. Een website die namelijk niet goed gevonden wordt zal immers ook niet goed bezocht worden.

Afspraak maken

Middels een afspraak met onze webdesigner Hilversum brengen wij graag in kaart hoe de website er uit komt te zien. Afspraken kunnen plaats vinden in Hilversum bij ons op kantoor maar maken wij net zo makkelijk een telefonische afspraak. Middels uw wensen kunnen wij inschatten uit hoeveel pagina’s de website zal bestaan. Met deze informatie kunnen wij u een passend voorstel doen.

Bij WEB XL kunt u al een webdesign laten maken voor 347 euro.

Webdesign

Na het ontvangen van aangeleverde content, dit zijn onder andere tekst en afbeeldingen, kan onze webdesigner gelijk van start. Pagina’s worden voor u ingedeeld, afbeeldingen worden geplaatst op de website en zaken zoals het menu voor de navigatie worden klaargezet. Ook een contactpagina met eventueel een contactformulier mogen niet ontbreken.

Wij streven er na het eerste design in een week op te leveren.

Website Ontwikkeling

Zien is geloven, en snapt onze webdesigner heel goed dat u na het zien van het eerste opgeleverde ontwerp graag aanpassingen wilt laten uitvoeren. Wij hanteren in de regel drie aanpasronden waarin u alle gewenste aanpassingen kan laten doorvoeren door onze webdesigner. Is uw website compleet en bent u tevreden dan zetten wij de website graag voor u online.

Ook na de oplevering van de website staan wij voor u klaar.

WordPress Webdesign Hilversum

Veel bedrijven uit Hilversum zijn u al voorgegaan en hebben een WordPress website laten maken door WEB XL. WordPress is het meest gebruikte Content Managment Systeem en biedt dit systeem veel voordelen en gebruiksgemak.

“Wist u dat ongeveer 30% van alle websites ter wereld gemaakt zijn in WordPress”. 

WordPress bestaat uit een online dashboard, het backend, waarin u zelf aanpassingen kunt doen in de website. Aanpassingen zijn gelijk zichtbaar voor de bezoekers. Hiernaast biedt WordPress voor elke wens wel een passende oplossing, denk hierbij aan Social Media voor het delen van berichten of een mooie uitgebreide fotogalerij met bewegende afbeeldingen en een fancy look.

Door gebruik te maken van een eigen template, de basis van ons webdesign,  met voor ontwikkelde oplossingen, is dit een van de redenen dat wij zeer betaalbaar zijn en u een complete website kunnen aanbieden. Wij hoeven tenslotte niet of nauwelijks te programmeren wat veel tijd scheelt, maar u geld bespaart.

.

Wilt u meer informatie van onze webdesigner?

Stuur ons vrijblijvend uw emailadres voor meer informatie


Beheren website

Met onze WordPress website kunt u zelf aan de slag en uw eigen content beheren. Voor de zoekmachines is het ook belangrijk dat uw website constant in ‘beweging’ is. Heeft u zelf geen tijd of vindt u het lastig om de website te beheren? Onze WordPress webdesigner neemt het onderhoud graag voor u uit handen zodat u meer tijd over heeft voor andere belangrijke zaken.

Vindbaarheid website

Naast uw vaste klanten en bezoekers wilt u dat uw website natuurlijk ook goed gevonden wordt in de zoekmachines waaronder Google. Standaard leveren wij de website zoekmachine vriendelijk op zodat u in ieder geval al goed zichtbaar bent. Wilt u echter met de website goed ranken en bovenaan komen in de zoekresultaten dan helpen wij u hier graag mee verder.

Klantencontact website

U wilt natuurlijk goed contact met uw bezoekers van de website, aan bezoekers die uw website bezoeken en snel weer afhaken en weggaan heeft u natuurlijk niks. Onze webdesigner zorgt er voor dat uw website is voorzien van een duidelijk contactformulier en ‘call to action’ buttons zodat u eenvoudig en snel met uw potentiële klanten in contact kunt komen.