Webdesign Almere

Bent u opzoek naar een professioneel webdesign in Almere dan bent u bij WEB XL aan het juiste adres. WEB XL ontwikkelt betaalbare WordPress websites en zit onze webdesigner in Almere graag voor u klaar om u verder te helpen.

WEB XL is al jaren specialist in WordPress webdesigns die er niet alleen professioneel uitzien maar ook alle oplossingen bieden om meer omzet uit uw website te halen. Zo maken wij u webdesign zodat men eenvoudig door uw website kan navigeren om de juiste informatie snel te vinden, gebruik maakt van call-to-actions en contact met u op kan nemen via een formulier. Verkoopt u goederen en wilt u deze aanbieden in een webshop dan is dat voor ons ook geen enkel probleem.

Afspraak webdesign Almere

Via een afspraak brengen wij graag voor u in kaart en hoe de website er globaal komt uit te zien . Via een bezoek aan ons kantoor of telefonisch zetten wij al uw wensen op een rij en vertalen wij deze naar de mogelijkheden. Middels uw wensen kunnen wij al snel zien hoeveel pagina’s u website nodig heeft. Via de verkregen informatie doen wij graag een passend voorstel.

Een webdesign Almere heeft u al va 347 euro.

Content webdesign Almere

Elke pagina van een website bestaat uit content zoals tekst en afbeeldingen. Voor wij van start gaan met uw webdesign verzamelen wij eerst alle content.  Hierna delen wij elke pagina in en bouwen deze met de ontvangen content voor u op. Zo worden afbeeldingen website vriendelijk gemaakt en wordt tekst zo ingedeeld dat deze goed wordt gelezen door de zoekmachine.

Het eerste ontwerp kunt u al binnen een week bekijken.

Website laten maken Almere

Na het eerst opgeleverde design zijn we natuurlijk nog niet klaar. U wilt mogelijk aanpassingen en dit voeren wij dan ook graag voor u uit.  Onze webdesigner in Almere voert alle gewenste wijzigingen voor u door en zijn er in de regel drie aanpasronde mogelijk. Is uw website klaar en bent u geheel tevreden dan kan de website online voor u worden gezet.

Ook na de oplevering van de website staan wij voor u klaar. 

Wilt u meer informatie van ons webdesigner?

Stuur ons vrijblijvend uw emailadres voor meer informatie


Beheer website

Na het opleveren van een website is het mogelijk om zelf aanpassingen te doen aan uw webdesign. Mogelijk veranderen openingstijden of wilt u tekst aanpassen. Standaard leveren wij een beknopte handleiding zodat u zelf aan de slag kan. Heeft u geen tijd of vind u dit lastig dan kunnen passen wij de website graag voor u aan. Zo kunt u bij ons uren inkopen of aanpassingen eenmalig laten doorvoeren.

Zoekmachine

U wilt natuurlijk goed gevonden worden in bijvoorbeeld de zoekmachine van Google  om meer bezoekers en klanten te genereren.  Na het opleveren van de website is het dan ook belangrijk om met uw website altijd in beweging te zijn. WEB XL kan u ook helpen aan een goede vindbaarheid in Almere e.o. en maken wij graag een afspraak met u om hiervoor een goed plan voor op te stellen.

Verbinding klanten

Een bezoeker op uw website is fijn maar nog belangrijker is het contact. Zo houden wij in het webdesign al rekening met verschillende contactmogelijkheden. Klanten kunnen u eenvoudig benaderen via een formulier op de contactpagina of vinden het contact eenvoudig via de aanwezige Social Media knoppen op de website. Hiernaast mogen ‘ call-to-action’ buttons natuurlijk niet ontbreken in uw webdesign.

WordPress Webdesign Almere

Veel bedrijven in Almere gebruiken al een WordPress webdesign en dit is natuurlijk niet voor niks. WordPress is het meest gebruikte en complete Custom Managment System ter wereld. WordPress ziet er qua design op ieder scherm niet alleen prachtig uit, maar is het CMS zo opgebouwd dat men eenvoudig aanpassingen aan de website kan verrichten.

“Wist u dat ongeveer 52% van de websites met een CMS gemaakt zijn in WordPress”. 

Hiernaast biedt WordPress zelf allerlei handige plugins en is er voor iedere wens wel een oplossing. Van extra webshop uitbreidingen tot de meest fancy slideshows, ‘bijna’ alles is wel mogelijk. Bestaat een oplossing niet dan kan dit eventueel zelfs apart voor u gemaakt worden en biedt WordPress en goed ‘open-source’ programma.